MAHIN'S CATERING & AFHAAL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 205 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mahin's Catering & Afhaal. Meer weten? Ontdek meer

4 sep 2022 om 21:48 Heerlijk gegeten , Moksi meti met nasi , heel lekker , de vegetarische roti een aanrader ! Broodje bakkeljauw was heel goed .Zondag is het wat drukker , dan is het beter dat je (zeker bij een grote bestelling ) de bestelling de dag ervoor doet.
4 sep 2022 om 20:07 Heerlijk eten, snel en warm thuis bezorgd
28 aug 2022 om 22:18 Eten was goed warm en vooral lekker! Vriendelijke bezorger. Online bestelling zoals je het verwacht. Thnx
8 aug 2022 om 20:30 Leuk contact met bezorging. De 'pannekoek' was licht en smakelijk. De groenten waren te gaar. De kipfilet was taai en droog. Wat ontzettend jammer
29 jul 2022 om 19:39 Voor het eerst besteld en bara’s waren heerlijk. De roti ook prima en bezorging goed en vriendelijk. De kipfilet was alleen een beetje aan de droge kant.
21 jul 2022 om 21:48 Prima weer
16 jul 2022 om 22:07 Altijd heerlijk eten... Favorite
27 jun 2022 om 22:30 Prima roti, werd goed warm bezorgd en rond de gevraagde tijd, iets later Lekkere kip en iets van zoete aardappelpuree ook erg lekker Had iets meer kousenband bij gekund, maar ik ben ook een groentefreak, maar ruim voldoende porties
27 jun 2022 om 19:48 De lekkerste roti kipfilet die tot nu toe verkrijgbaar is in Schiebroek. Je moet wel geduld hebben. Deze bestelling is op een vroege maandagavond (±17:00) geplaatst en ik heb er +60min op moeten wachten. Hopelijk gaat dat in de toekomst sneller.
31 mei 2022 om 2:03 Had wat meer gekruid gemogen , niet heel bijzonder Overigens goede porties!
26 mei 2022 om 0:40 Heerlijk eten, ruime porties en vlug bereid!
19 mei 2022 om 20:30 Super lekker!!